Jak skrýt fotografie na iPhone

How Hide Photos Iphone

Chcete skrýt své obrázky, aby se na ně nikdo jiný nemohl dívat, když si půjčí váš iPhone. Věřte mi - nejste jediný, kdo má na vašem iPhone trapné obrázky. V tomto článku vám ukážu jak skrýt fotografie na vašem iPhone pomocí aplikace Fotografie nebo Poznámky !



Musím si stáhnout aplikaci pro skrytí obrázků na svém iPhone?

Mnoho dalších článků vám řekne, že si musíte stáhnout konkrétní aplikaci, než budete moci skrýt fotografie na svém iPhone. Ale můžete skrýt své obrázky pomocí vestavěné aplikace Fotografie nebo Poznámky ve vašem iPhone! Postupujte podle pokynů níže a zjistěte, jak chránit fotografie na vašem iPhone bez stahování nové aplikace.



Jak skrýt fotografie v aplikaci Fotografie

Otevřeno Fotky a klepněte na Nedávno album. Najděte a klepněte na fotografii, kterou chcete skrýt.

Po otevření fotografie klepněte na ikonu Podíl tlačítko v levém dolním rohu obrazovky. V Podíl nabídky, přejděte dolů a klepněte na Skrýt . Klepněte na Skrýt fotografii když vás iPhone vyzve k potvrzení, že chcete obrázek skrýt.



skrýt fotografii na iphone

Když takto skryjete fotografii, váš iPhone ji uloží do alba označeného Skrytý . Chcete-li otevřít toto album, klepněte na ikonu tlačítko Zpět v levém horním rohu aplikace Photos, dokud se nedostanete zpět do Alba strana. Přejděte dolů do sekce Nástroje a vyhledejte Skryté album.



Dobře, jak mohu skrýt skryté album?

Vaše fotografie se nemusí cítit obzvláště „skrytá“, pokud k ní stále máte přístup ze stránky Alba. Naštěstí lze album Skrytý iPhone také skrýt, takže se neobjeví v aplikaci Fotografie.

Chcete-li skrýt skryté album, otevřete Nastavení a klepněte na Fotky . Přejděte dolů a vypněte přepínač vedle Skryté album . Tímto způsobem úplně odstraníte skryté album z Fotek, čímž zajistíte, že vaše skryté fotografie nebude moci zobrazit nikdo jiný.

Jak skrýt fotografie pomocí aplikace Notes

Začněte otevřením aplikace Notes na vašem iPhone a klepnutím na ikonu vytvořte novou složku Nová složka v pravém dolním rohu obrazovky. Pojmenujte složku - pokud se pokoušíte skrýt fotografie na svém iPhone, pravděpodobně ji nechcete pojmenovat „Super tajný obrázek“.

Nyní, když byla složka vytvořena, klepněte na ni a vytvořte novou poznámku klepnutím na tlačítko nové poznámky v pravém dolním rohu obrazovky. V nové poznámce klepněte na malé černé tlačítko plus nad klávesnicí.

Dále klepněte na Knihovnu fotografií a najděte obrázek nebo obrázky, které chcete ve svém iPhone skrýt. Nakonec klepněte na Hotovo v pravém horním rohu obrazovky. Nyní se obrázek objeví v poznámce.

Chcete-li poznámku uzamknout a udržet svůj obrázek nebo obrázky v bezpečí, klepněte na tlačítko sdílení v pravém horním rohu obrazovky. Dále klepněte na Zamknout poznámku v zobrazené nabídce a nastavte heslo pro poznámku. Jakmile nastavíte heslo, klepněte na Hotovo v pravém horním rohu obrazovky.

Chcete-li poznámku uzamknout a skrýt fotografie v iPhonu, klepněte na tlačítko zámku v horní části obrazovky. Budete vědět, že poznámka byla uzamčena, když váš iPhone říká „Tato poznámka je uzamčena.“ Až budete připraveni poznámku odemknout, klepněte na Zobrazit poznámku a zadejte heslo.

Po vytvoření poznámky k vašemu velmi tajnému obrázku pro iPhone se nezapomeňte vrátit zpět do aplikace Fotky a obrázek vymazat. Chcete-li vymazat obrázek na svém iPhone, otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na obrázek, který chcete odstranit. Poté klepněte na tlačítko koše v pravém dolním rohu obrazovky a klepněte na Odstranit fotografii .

proč nebude itunes zálohovat můj iphone

Nakonec se ujistěte, že jdete do Nedávno smazáno složku v sekci Alba v aplikaci Fotografie a také tam odstraňte obrázek.

Mohu své skryté obrázky uložit zpět do aplikace Fotografie?

Ano, i když jste fotku ze svého iPhone smazali, můžete ji z vytvořené tajné poznámky uložit zpět do aplikace Fotky. Otevřete poznámku a potom klepněte na tlačítko sdílení v pravém horním rohu displeje.

Poté potáhněte prstem zprava doleva po spodní třetině zobrazené nabídky, dokud neuvidíte Uložit obrázek . Klepněte na ikonu Uložit obrázek tlačítko pro uložení obrázku zpět do aplikace Fotografie.

Moje fotky nikdy neuvidíte!

Úspěšně jste skryli své soukromé obrázky, takže je nikdo nikdy nenajde! Doufám, že tento článek budete sdílet na sociálních médiích a ukážete tak svým přátelům, rodině a následovníkům, jak skrýt fotografie na jejich iPhonu. Pokud máte další dotazy týkající se vašeho iPhone, můžete je zanechat v sekci komentáře níže.