Jak vypnout potvrzení o přečtení na iPhone: Skutečná oprava!

How Turn Off Read Receipts Iphone

Nechcete, aby lidé věděli, kdy jste si přečetli jejich iMessages, ale nevíte, jak na to. Všichni známe toho přítele nebo člena rodiny, který se rozčílí, když neodpovíte hned! V tomto článku uvedu předveďte, jak vypnout potvrzení o přečtení na iPhonu, aby lidé nevěděli, kdy jste otevřeli a přečetli si jejich zprávy iMessage !



Co jsou potvrzení o přečtení na iPhone?

Potvrzení o přečtení jsou oznámení, která váš iPhone odesílá jednotlivcům, kterým posíláte zprávy iMessages. Pokud má osoba, které posíláte SMS, zapnutou možnost Odeslat potvrzení o přečtení, uvidíte toto slovo Číst stejně jako čas, který si přečetli vaši iMessage. Podobně, pokud máte zapnuté Odeslat potvrzení o přečtení, osoba, které si píšete, bude vidět, když si přečtete její zprávy iMessage.



Tlačítko Domů nebude fungovat na iPhonu 6

Jak vypnout potvrzení o přečtení na iPhone

Chcete-li na iPhonu vypnout potvrzení o přečtení, otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Zprávy. Poté vypněte vypínač vedle Odeslat potvrzení o přečtení . Budete vědět, že je vypnutý, když je přepínač v poloze vlevo.



Když nyní otevřete a přečtete iMessage, uvidí se pouze ten, kdo zprávu odeslal Doručeno .



Mohu při odeslání textové zprávy odeslat potvrzení o přečtení?

Ne, běžné textové zprávy neposílají potvrzení o přečtení. Pokud tedy pošlete SMS někomu, kdo má Android nebo jiný telefon od jiného výrobce než Apple, nebude moci zjistit, zda jste si jeho zprávu někdy přečetli. Číst potvrzení se odešle pouze v případě, že někomu pošlete zprávu SMS.

Co když chci znovu zapnout potvrzení o přečtení?

Pokud budete někdy chtít potvrzení o přečtení znovu zapnout, jednoduše se vraťte zpět Nastavení -> Zprávy a zapněte spínač vedle Odeslat potvrzení o přečtení . Budete vědět, že Odeslat potvrzení o přečtení je zapnuté, když je přepínač zelený a je umístěn vpravo.

obrazovka iphone přestane reagovat na dotek

Chcete kopii svého dokladu?

Nyní víte, jak vypnout potvrzení o přečtení na vašem iPhone, a nyní lidé nebudou vědět, kdy si přečtete jejich iMessages. Pokud máte další dotazy týkající se vašeho iPhone, můžete níže zanechat komentář!

Děkuji za přečtení,
David L.