iPhone: Je možnost „Opustit tuto konverzaci“ zašedlá nebo chybí? Zde je řešení!

Iphone La Opci N De Dejar Esta Conversaci N Esta En Gris O Ausente

Jste ve skupinové textové zprávě nebo konverzaci iMessage a chcete jít ven. Máte rádi své přátele, ale ničí váš iPhone a dost. Dotknete se Informace V pravém horním rohu aplikace Zprávy přejděte dolů a všimněte si, že Opustit tuto konverzaci „je ztlumené nebo chybí . V tomto článku vysvětlím, jak Ponechat tuto konverzaci funguje, proč chybí nebo je zašedlá a jak ukončit skupinu textových zpráv nebo konverzaci iMessage na vašem iPhone.



Už roky máme skupinové textové zprávy, ale Opustit tuto konverzaci byl nedávno představen. Důvod je ten Opustit tuto konverzaci platí pro Konverzace iMessage , což jsou zprávy iMessage mezi více než dvěma lidmi.



Pokud vás zajímá, kde hledat Opustit tuto konverzaci , otevřete aplikaci Zprávy, otevřete libovolnou skupinovou zprávu, klepněte na informace v pravém horním rohu a přejděte dolů.



režim sluchátek na iPhonu

Skupinové textové zprávy vs. Konverzace iMessage

Až donedávna všechny „skupinové textové zprávy“, kterých jsme se účastnili, používali k odesílání a přijímání zpráv plán textových zpráv, který nakupujeme prostřednictvím našich poskytovatelů bezdrátových služeb. Apple nedávno představil Konverzace iMessage , což jsou skupinové zprávy, které místo plánu textových zpráv používají technologii Apple iMessage.

Podívejte se na můj článek na velký rozdíl mezi iMessages a textovými zprávami pokud chcete vědět, proč je používání iMessage pro skupinové textové zprávy důležité.

Proč ještě nebylo tlačítko „Opustit tuto konverzaci“?

Abychom pochopili proč Opustit tuto konverzaci je nová funkce, je důležité nejprve porozumět zásadnímu rozdílu mezi skupinovými textovými zprávami a konverzacemi iMessage.



Skupinové textové zprávy

U skupinových textových zpráv odesílá každá osoba zprávy přímo všichni ostatní ve skupině a iPhone každé osoby sleduje účastníky konverzace .

Skupinové textové zprávy

IMessage konverzace

V konverzacích iMessage funguje server iMessage jako prostředník mezi všemi účastníky. Místo používání mobilní sítě všechny zprávy putují přes server iMessage a server sleduje účastníky konverzace .

itunes přilepená na zálohování iphone

nabíjení iPhonu trvá dlouho

Jak zjistit, zda jste ve skupinové textové zprávě nebo konverzaci iMessage

Otevřete aplikaci Zprávy, klepnutím otevřete skupinovou zprávu a podívejte se těsně pod hodiny v horní části obrazovky. Pokud vidíte Skupinové MMS , jste ve standardní skupinové textové zprávě. Pokud vidíte Skupina , jste v konverzaci iMessage.

Velký rozdíl

Váš iPhone nemá schopnost vám to říci přímo na jiné iPhony, se kterými chcete konverzovat, ale umět nahlaste to serveru Apple iMessage. Vzhledem k tomu, že server iMessage sleduje účastníky skupiny, může každý člověk obvykle opustit konverzaci. Pokud je možnost Opustit tuto konverzaci chybí nebo je zašedlé, čtěte dál a zjistíte proč.

Proč mi chybí možnost opustit konverzaci?

Pokud tlačítko nevidíte Nechte konverzaci , jste v tradiční skupinové textové zprávě, nikoli v konverzaci iMessage. Skupinové textové zprávy používají textový plán vašeho poskytovatele bezdrátových služeb, a protože vám to iPhony neumí říct přímo do jiných telefonů iPhone, se kterými chcete konverzovat, ponechání není možné.

Jak nechám tradiční skupinovou textovou zprávu?

Může se to zdát malicherné, ale je to pravda: zdvořile požádejte, aby vám již nebyly zasílány žádné zprávy, nebo zablokujte čísla. Nad tím, zda obdržíte skupinovou textovou zprávu, nemáte větší kontrolu, než když dostáváte běžné textové zprávy. Pokud máte opravdu dost, můj článek o jak blokovat volající na iPhone funguje to také pro posílání textových zpráv.

Pokud je možnost Ponechat tuto konverzaci zobrazena šedě

Pokud je možnost Opustit tuto konverzaci je na vašem iPhone ztlumeno, znamená to, že v konverzaci iMessage jsou pouze tři účastníci a nemůžete odejít jako nemůžete převést konverzaci iMessage pro tři osoby na iMessage pro dvě osoby. Možnost Ponechat tuto konverzaci se zobrazila šedě

I když odstraníte celou konverzaci ze svého iPhone, bude přidána zpět do skupiny při příštím odeslání zprávy. The pouze způsob, jak opustit tříčlennou konverzaci iMessage, je přidat do skupiny někoho jiného, ​​aby se z ní stala čtyřčlenná konverzace - a pak můžete odejít.

telefon stále neříká žádnou službu

Proč nemohu opustit konverzaci iMessage pro tři osoby?

Mějte se na paměti: teoreticky, pokud byste konverzaci opustili, byli by jen dva účastníci a už by to nebyla skupinová konverzace iMessage. Místo toho by to byla normální iMessage mezi dvěma lidmi.

Vypadá to jako funkce, která měla být zavedena vedle konverzací iMessage, ale nebylo. Vývojáři společnosti Apple na této funkcionalitě bezpochyby nyní pracují a uvedou ji jako součást budoucí aktualizace iOS.

Když může l opustit konverzaci?

Opustit tuto konverzaci Funguje to pouze v případě, že jste v konverzaci iMessage se čtyřmi nebo více účastníky.

Opustit tento článek

Opustit tuto konverzaci je to skvělá funkce, která ještě plně nedozrála, a rozhodně je to matoucí, pokud nechápete, jak a kdy to funguje. Neváhejte se podělit o své myšlenky v sekci komentářů níže, a pokud máte nějaké další dotazy, Payette Forward Facebook Group je to skvělé místo pro získání pomoci.

Děkuji za přečtení,
David P.